sâmbătă, 29 octombrie 2011

ABSOLUTELY FABULOUS Fashion&Vintage Fair


ABSOLUTELY FABULOUS
Fashion&Vintage Fair
BE A STAR edition
6 noiembrie
Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, Nr.32

Duminica, 6 noiembrie, intre orele 11:00-19:00, va avea loc o editie speciala a targului Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, la Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, nr. 32.
Daca anul trecut fashionistele au avut ocazia sa faca cunostiinta cu Facehunter-Yvan Rodic anul acesta The Streetmuse-Melanie Galea vine la Absolutely Fabulous pentru a le face celebre!
Asa cum au promis, Diana Enciu si Alina Tanasa vor avea ca invitat special la targul din 6 noiembrie un nou blogger international, MELANIE GALEA (www.thestreetmuse.it ).
Melanie este o tanara fotograf de street style care a colaborat cu Vogue Italia & Cosmopolitan si care in present colaboreaza intens cu ELLE NY si refinery29.com.
Incantata de conceptul Absolutely Fabulolus, de revista www.absolutelyfabulous.ro si de descoperirea Bucurestiului si a oamenilor fabulosi din Romania, Melanie Galea va fi prezenta pe 6 noiembrie si va incerca sa surprinda tinutele tuturor fashionistelor prezente la targ. Melanie va ajunge in Romania pe 3 noiembrie cu un avion al companiei Blue Air si va fi cazata pe perioada sederii ei in Bucuresti la Hotelul Residence Domenii Plaza.
Si pentru ca vorbim despre cel mai fabulos targ de fashion si vintage, Absolutely Fabulous isi asteapta vizitatorii cu noile colectii de toamna-iarna ale tinerilor designeri romani, piese vintage unice, cadouri ORIFLAME (www.oriflame.ro) si surprize, toate pentru fashionistele dornice sa isi updateze garderoba acestui sezon.


Voi participa la aceasta editie a targului si va astept cu nerabdare.Piesele pe care le voi prezenta vor fi din colectia ANGELS, din seria de toamna-iarna 2011 voi avea paltoane si jachete plus piese noi care nu sunt inca pe blog.
Ne vedem acolo :)

Niciun comentariu: